Facebook    Twitter
Your Choice Catering Gouda Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Meridiaan 114
2801 DA Gouda
tel. 0182 - 744135

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Gouda - Wijnproeverijen

Met onze bourgondische inslag kunnen wij eigenlijk niet om een wijnproeverij heen. Ook al hebben wij geen eigen wijnassortiment, wij zijn wel in staat om uw familiedag, bedrijfsuitje of andere feestelijke gelegenheid op te luisteren met een gezellige en leerzame wijnproeverij. Mogen wij uw familiereünie, verjaardag of ander event regelen? Denk dan eens aan een wijnproeverij als ludieke activiteit. U bent verzekerd van een paar uur geweldig amusant vertier en mag naar hartenlust allerlei wijnen proeven. Hoe mooi is dat?

Wijn en meer

De stap van een glas wijn naar een hapje eten is maar klein. Bij een wijntje hoort een hartige lekkernij of een zoete versnapering voor de liefhebbers van dessertwijn. Your Choice Catering Gouda maakt het u gemakkelijk door alvast enkele wijn-spijs arrangementen voor u samengesteld te hebben. Dat maakt de keuzevrijheid echter niet minder! In onderling overleg kunnen we voor u een ideale wijn-spijs combinatie maken, speciaal gericht op uw feest of uw gezelschap.

Onze drie voorstellen ziet u hier:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Welke wijnen schenken wij?

Your Choice Catering Gouda schenkt wijnen uit alle bekende wijngebieden binnen en buiten Europa. De sommelier is een deskundig en gepassioneerd wijnliefhebber die u en uw gasten alles vertelt over druivensoorten, wijngebieden, grondsoorten en specialiteiten uit bepaalde regio's. U wordt meegenomen op een wijnreis die zijn weerga niet kent; van Frankrijk tot Chili en van Italië tot Australië, wij zijn van alle wijnmarkten thuis!

Met een wijnproeverij heeft u gegarandeerd een schot in de roos gekozen. U zult een sociale, geanimeerde en leerzame middag of avond meemaken die ongeveer drie uur duurt. De kosten bedragen gemiddeld € 20,00 per persoon. De prijs hangt uiteraard af van de grootte van het gezelschap en de hapjes die u kiest.

Bourgondisch zijn we toch allemaal?

Wij houden van het goede leven, net als u. U kunt erop vertrouwen dat onze mensen u helemaal in de watten leggen en ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Met een kaasplankje, tapas of andere lekkernijen beleeft u heerlijke wijnproeverij met een educatief randje. Onze sommelier laat u graag delen in zijn kennis, zo geniet u van een activiteit die leuk en informatief tegelijk is.

Bel of mail ons vandaag nog! Voor u het weet schenken wij samen een wijntje in!