Facebook    Twitter
Your Choice Catering Gouda Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Meridiaan 114
2801 DA Gouda
tel. 0182 - 744135

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Gouda

Buffetten

Your Choice Catering Gouda heeft naast allerlei nieuwe cateringconcepten een geweldige klassieker in ere te houden: het buffet. Bij iedere gelegenheid, een privé feest, een zakelijk event of een andere feestelijke gebeurtenis, een buffet dat erbij past hebben wij zeker voor u! Onze buffetselectie is uitgebreid en zeker niet gedateerd. De samenstelling van de huidige generatie buffetten biedt voor iedere smaak een optie. Wilt u eens een totaal andere samenstelling uitproberen? Dat is geen probleem. U bepaalt welke buffet u krijgt en wij zorgen voor de kwaliteit en de nodige service!

Ons buffet is uw buffet

Your Choice Catering Gouda is klant- en servicegericht op elk gebied. Wij beschikken over een veelzijdig team dat u op uw wenken bedient en al uw vragen kan beantwoorden. De opstelling, de samenstelling, warme of koude gerechten, de aankleding, het serviesgoed, wij regelen het allemaal tot in de puntjes. Bent u voor uw feest op zoek naar een speciaal buffet of heeft u een beperkt budget? Ook dan zijn wij uw partner als het gaat om een buffet dat naadloos aansluit bij uw situatie. Voor eventuele wijzigingen in de buffetten die wij standaard aanbieden, staan wij altijd open. Persoonlijk overleg en nauw contact garanderen een top buffet waar u en uw gasten met smaak van opscheppen. En vervolgens nog eens teruggaan voor de tweede ronde!

Het assortiment in een overzicht

Wat wij u bieden, is een groot assortiment tegen een meer dan scherpe prijs. Your Choice Catering Gouda maakt werk van uw feest en van uw buffet. Wij maken ons er nooit gemakkelijk van af, want wij bezorgen u graag het feest of het event van uw leven. Met onze buffetten heeft u zoveel keuzevrijheid dat het onmogelijk is dat er niets bij zit voor u.

Klik, kijk, vergelijk en maak uw keuze:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

En weet u wat zo mooi is aan onze buffetten? Ze worden perfect opgediend en gepresenteerd door ons vakkundig personeel. Mensen hoeve niet zelf het vlees aan te snijden of de salade op te scheppen, dat doen wij graag voor u. Net als de afwas na afloop. Hoe schitterend is dat?

Your Choice Catering Gouda rekent overigens niets voor het serviesgoed en het bestek. Bovendien zijn alle genoemd prijzen inclusief BTW en schoonmaakkosten. Zo heeft u vooraf helemaal in beeld wat de kosten zullen zijn en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Bel ons vandaag nog en u krijgt een geheel vrijblijvend advies.

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489, maar ons contactformulier invullen mag natuurlijk ook. Wij bellen u binnen 24 uur terug!