Facebook    Twitter
Your Choice Catering Gouda Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Meridiaan 114
2801 DA Gouda
tel. 0182 - 744135

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Gouda - Entertainment

Your Choice Catering Gouda beschouwt het regelen van een feest als een totaalpakket. Wij zorgen voor het eten, de drankjes, de partystyling, de materialen en…voor het geschikte entertainment. Wat moet u zich daarbij voorstellen? Dat leest u hier. En als u vragen heeft of bepaalde specifieke wensen, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Wij staan graag voor u klaar!

Entertainment - muziek en meer

Your Choice Catering Gouda maakt heel veel werk van uw feest of uw zakelijke event. Op het gebied van entertainment zijn wij zeer breed georiënteerd: zangers, live bands, kinderanimatie, cabaret, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen. Voor uw teamevent of uw kinderfeestje bedenken en regelen wij activiteiten van allerlei aard. Heeft u springkussens nodig? Een stormbaan, minigolf, lasergamen, Oud-Hollandse spelen; wij zijn uw hulp in bange dagen!
Maar ook die ene DJ of die smartlappenzanger die u laatst hoorde, kunnen wij voor u boeken. Wij nodigen u uit om speciale verzoeken bij ons neer te leggen; aarzel niet om ons iedere vraag te stellen die bij u op komt. Daar zijn wij namelijk voor!

Met persoonlijke aandacht

Ons bedrijf heeft dienstverlening en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat wij iedere opdracht als absoluut uniek benaderen. Wij vliegen nooit op de automatische piloot, want dat past niet bij onze bedrijfsfilosofie. Uw feest of uw zakelijke event krijgt van ons een VIP behandeling, ook wat het entertainment betreft. Wat u ook wilt, wij overleggen het met u en we gaan alles in het werk stellen om dat entertainment voor elkaar te krijgen dat u wilt. Voor Your Choice Catering Diemen is dat onderdeel van het totale plaatje. Bel of mail ons vandaag nog voor een offerte of een vrijblijvend advies.

Met Your Choice Gouda meer kwaliteit en maatwerk

Meer kwaliteit en maatwerk is wat ons onderscheidt van alle andere catering- en stylingbedrijven. De reputatie die wij inmiddels hebben opgebouwd, raken wij niet graag kwijt. Vandaar dat wij ons uiterste best doen om het allerbeste entertainment te regelen voor onze klanten. Uw wensen zijn de uitgangspunten bij de manier waarop we invulling geven aan uw opdracht. Een romantisch huwelijksfeest? Een spetterend dansfestijn? De catering voor uw bedrijf? Met hart en ziel staan we u bij alle aspecten van uw feest terzijde. Het maakt daarbij voor ons niets uit hoe lang uw gastenlijst is en hoe groot uw budget.

Wij heten u van harte welkom als u ons wilt benaderen voor een vrijblijvende prijsopgave of als u vragen heeft. Het blijft uiteraard geheel vrijblijvend!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.