Facebook    Twitter
Your Choice Catering Gouda Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Meridiaan 114
2801 DA Gouda
tel. 0182 - 744135

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Gouda - Bedrijfsopening

Dat is goed nieuws! U bent van plan een nieuw bedrijf te openen of uw oude bedrijf te heropenen? Of gaat uw onderneming verhuizen naar een groter pand? Misschien is uw winkel helemaal in de make over geweest? Het zijn allemaal legitieme redenen om Your Choice Catering Gouda een spetterende bedrijfsopening te laten verzorgen.

Een bedrijfsopening op maat

Your Choice Catering Gouda kan een bedrijfsopening regelen op maat. Wilt u een ontvangst met hapjes en drankjes? Heeft u een rondleiding in gedachten voor al uw potentiële klanten en uw zakelijke relaties? Misschien wilt u 's avonds een groot feest geven voor uw medewerkers en hun aanhang? Hoe u het ook wilt, wij maken van de lancering van uw onderneming een goed georganiseerd geheel waarbij u niets hoeft te doen, want wij nemen u alles uit handen. Zo blijft er voor u tijd genoeg om lekker te genieten van uw succes!

Uw bedrijfsopening is onze zorg

Met ons team haalt u een heleboel expertise en vakmanschap in huis. Your Choice Catering Gouda gaat uiterst professioneel en zorgvuldig te werk om alles zo te regelen als u dat graag wilt. Formeel, informeel, met of zonder receptie, uw bedrijfsopening zal een event worden waar u niet alleen zef achter staat, maar waar alle genodigde van zullen genieten. Heeft u zelf ideeën voor de opening? Laat het ons weten en wij helpen u graag!

Alles onder één dak

Your Choice Catering Gouda biedt totale service. Op elk gebied zijn wij in staat om u te voorzien van alles wat u nodig heeft. Serviesgoed, statafels, bestek, partystyling, entertainment en nog veel meer vindt u allemaal bij ons onder één dak. Met ons motto "afspraak = afspraak" kunt u er verzekerd van zijn dat wij niets aan het toeval overlaten en alles onder controle hebben. U bepaalt hoe uw bedrijfsopening er uitziet; het is tenslotte uw feestje!

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Zeden en gewoontes in een modern jasje

Your Choice catering Gouda steekt oude gewoontes graag in een nieuwerwets jasje. Een half-weg opening is een prachtige gelegenheid om alle betrokkenen te trakteren op een heerlijke feestmiddag of -avond. Wat te denken van een soort Hollands snertfeest met erwtensoep, pannenkoek en warme chocomel? Of een zomerse beachparty compleet met een smakelijke barbecue? We maken van uw bedrijfsopening een feest voor jong en oud. Compleet met muziek, activiteiten, lekker eten, drankjes en misschien nog een dessertwagen, zullen uw gasten genieten van de bedrijfsopening van het jaar!

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Ons gratis nummer is 0800 489 0 489. Of u vult ons contactformulier in. U hoort zo snel mogelijk van ons!