Facebook    Twitter
Your Choice Catering Gouda Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Meridiaan 114
2801 DA Gouda
tel. 0182 - 744135

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Gouda - Walking dinner

Met een walking dinner zit u bij elke gelegenheid goed. Of beter gezegd: u staat en u loopt goed! Een walking dinner biedt u namelijk de kans om zowel lekker te eten als rond te lopen en te praten met iedereen. Bij Your Choice Catering Gouda kunt u een walking dinner reserveren dat bestaat uit 6 tot 8 gangen die op handige borden worden geserveerd en u geen bestek nodig heeft. Dit concept past net zo goed bij bijvoorbeeld een bruiloft als een bedrijfsfeest. Weten hoe het werkt? Lees rustig verder en ontdek de voordelen van een walking dinner.

Onze walking dinner assortimenten

Your Choice Catering Gouda presenteert u met trots een aantal walking dinner arrangementen die kwalitatief hoogstaand en toch redelijk geprijsd zijn. Wilt u het walking dinner anders invullen en wijzigingen aanbrengen in onze standaard pakketten, dan is dat natuurlijk in overleg altijd mogelijk. Wilt u er zeker van zijn dat uw gasten voldoende gegeten hebben? Dan raden wij u aan om te kiezen voor 8 gangen. Maar daar mag u uiteraard van afwijken, afhankelijk van het gezelschap en uw budget. Verbaas u over onze walking dinner arrangementen:

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Ontspannen dineren en rouleren

Lekker eten terwijl u rondwandelt en kletst met iedereen, dat kan met een walking dinner. Niemand is vastgelijmd aan een tafel, iedereen die wil staan, blijft staan en iedereen die wil gaan zitten, gaat lekker zitten. Vrijheid, blijheid! Your Choice Catering Gouda zorgt ervoor dat uw gerechten mooi opgediend en uitgeserveerd worden. Ontspannen dineren en rouleren, dat is de succesformule die walking dinner heet. Het is een diner dat met u meeloopt. Heerlijk, toch?

Is een walking dinner overal mogelijk?

Bent u van plan een walking dinner te organiseren op een locatie die niet bepaald standaard is? Dat kan. Wij beschikken over alle mobiele apparatuur die er nodig is om het eten te bereiden en bovendien bereiden we de nodige zaken van tevoren al voor. Ook als u een walking dinner wilt regelen op uw bedrijfsterrein of op een buitenlocatie, is dat zeker mogelijk. Als u wilt weten of een walking dinner op de plaats van uw keuze mogelijk is, bel ons dan gewoon en wij vertellen u precies wat we voor u kunnen betekenen. Het serviesgoed, het bestek en de servetten krijgt u overigens in het walking dinner arrangement inbegrepen. En mocht u andere party items nodig hebben of entertainment? Ook daarvoor zijn wij uw partner!

De prijs van een walking dinner

Wij kunnen u geen standaardprijzen voor een walking dinner noemen, omdat ieder walking dinner er anders uitziet. Afhankelijk van wat u wilt, stellen wij het walking dinner samen en dat bepaalt mede de prijs. Your Choice Catering Gouda biedt u een walking dinner voor een bedrag dat gemiddeld rond de dertig euro ligt.
Wij begrijpen dat u precies wilt weten wat u voor uw walking dinner kwijt bent en dat vertellen we u graag! Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en u weet waar u aan toe bent!

Bel gratis met 0800-4890 489 of vul het contactformulier in. Wij regelen het graag voor u!