Facebook    Twitter
Your Choice Catering Gouda Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Meridiaan 114
2801 DA Gouda
tel. 0182 - 744135

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Gouda - Materialen

Omdat we onze klanten graag een totaalpakket aan willen bieden, kunt u bij ons ook terecht voor allerlei verhuurmaterialen als u bij ons uw feest of uw zakelijk event onderbrengt. Your Choice Catering Gouda maakt uw feest helemaal af met partytenten, stylingmaterialen en alle andere faciliteiten die u nodig heeft. Dat is niet alleen prijstechnisch aantrekkelijk voor u, maar ook erg handig. U besteedt op die manier namelijk alles uit aan één partij, waardoor u gel en tijd bespaart!

Meer voor minder

Meer voor minder, dat is wat u krijgt als u bij Your Choice Catering Gouda uw materialen huurt. Het organiseren van een feestje doen wij uiteraard als geen ander, vandaar dat wij u het comfort gunnen van het totaalconcept. Naast de meest uitgebreide arrangementen voor wat betreft eten en driken, kunt u bij ons ook terecht voor zaken als pagodetenten, springkussens, verlichting, plantenbakken en meer. Wilt u voor de spreker die is uitgenodigd een katheder huren en een geluidsinstallatie? Geen probleem. Heeft u een beamer nodig of een tapinstallatie? Noem het maar op; wij maken het mogelijk! Neem een kijkje in ons materialenoverzicht en als u niet kunt vinden wat u zoekt, vraagt u het ons gewoon. De passende oplossing voor ieder catering- en stylingvraagstuk, dat is Your Choice Catering Gouda.

Groot netwerk

Your Choice Catering Gouda maakt graag vrienden. Niet alleen onze klanten rekenen we daartoe, maar ook andere cateraars en verhuurbedrijven. Dat stelt ons namelijk in staat om gebruik te maken van een groot netwerk waaruit wij kunnen putten. Organiseren wij voor u een bruiloft, examenfeest of een zakelijk evenement, dan kunt u erop rekenen dat wij tot het uiterste gaan om aan uw wensen tegemoet te komen. Heeft u vragen? Wilt u een offerte op maat? Bel ons of stuur ons een mailbericht en wij laten zo snel mogelijk van ons horen.

Enthousiasme en betrokkenheid

Vol enthousiasme en betrokkenheid gaan wij aan de slag met uw opdracht; onze doelstelling is het om alles tot in de perfectie te regelen, zodat u zo min mogelijk omkijken heeft naar alle rompslomp. Met de personal touch en een grote drive maken wij van uw privé feest of uw zakelijke evenement een spectaculaire belevenis waarbij wij alles onder onze hoede nemen. Zo zorgen wij voor een volledig cateringconcept dat u zoveel mogelijk uit handen neemt.

Slapeloze nachten hoeft u niet te hebben als u Your Choice Catering Gouda de touwtjes in handen laat nemen. Dat geldt ook voor de materialen. Alles wat u bij ons reserveert, is tiptop in orde. Wij assisteren u zoveel mogelijk bij het installeren en opruimen van alle geleverde spullen, dat spreekt vanzelf. Bij ons bent u aan het goede adres als u graag helemaal vrij bent van stress en gedoe terwijl alles prima geregeld is. Daar tekenen wij namelijk voor!

Mocht u meer informatie willen of heeft u behoefte aan een advies? Meld u dat dan bij ons en wij staan u met alle liefde te woord. Wij verheugen ons op uw telefoontje!

Voor een volledige lijst met (ver)huurmaterialen klikt u op onderstaand materialenoverzicht.

Huurmaterialen (pdf)