Facebook    Twitter
Your Choice Catering Gouda Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Meridiaan 114
2801 DA Gouda
tel. 0182 - 744135

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Gouda - Recepties

Voor een goedlopende receptie waarbij alles onder controle is en niets aan het toeval wordt overgelaten, bent u bij Your Choice Catering Gouda aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij ruimschoots ervaring en vakmanschap opgedaan als het gaat om gezellige, geanimeerde recepties waarbij de gasten zich in een warm bad wanen en u volop tijd heeft om van uw gasten te genieten. Ongeacht de omvang van uw gastenlijst of de aanleiding voor uw receptie, wij nemen u alles uit handen en maken van uw receptie een heuglijke belevenis waar u nog lang met plezier aan terugdenkt.

Recepties met speciale ambiance

Your Choice Catering Gouda is een kei in het regelen van recepties die een feest zijn voor zowel degene die centraal staat, als de gasten. Wij maken van elk detail werk en staan u met raad en daad terzijde. Niet allen de ontvangst van de gasten nemen wij voor onze rekening, wij zorgen voor de hapjes, de drankjes, de styling en eventueel het entertainment. U besteedt alles uit aan onze mensen en heeft verder nergens meer omkijken naar, behalve naar uw gasten. De receptie met de speciale ambiance is waar wij goed in zijn!

De receptie arrangementen

Met onze receptie arrangementen heeft u alle keus als het gaat om hapjes. Aanvullingen of wijzigingen kunt u altijd zelf aanbrengen. In onderling overleg maken we het receptiepakket precies op maat. Uw wensen voor wat betreft de samenstellingen en de omvang zijn voor ons leidend.
Kijk rustig welke assortimenten wij voor u in ons aanbod hebben en vraag het ons als u specifieke verzoeken heeft.

Klik hier voor onze receptie arrangementen:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Drankje erbij?

Natuurlijk wilt u uw gasten een drankje aanbieden tijdens de receptie. Wel meer zelfs! Met onze speciale actieprijs is dat zeer zeker mogelijk. U kunt bij ons kiezen voor ons "Onbeperkt Hollands" assortiment, hetgeen inhoudt dat u en uw gasten profiteren van een actieprijs van € 7,50 per persoon all-in. Kijk hier voor ons complete drankenoverzicht.

Drankenarrangement        

Partymaterialen tegen een lage prijs

In ons Hollandse kikkerlandje wilt u natuurlijk wel graag dat uw gasten niet in de kou en de regen staan. Voor partytenten van allerlei vormen en afmetingen kunt u ook bij ons aankloppen. Bovendien bieden wij diverse andere materialen aan tegen een meer dan schappelijke huurprijs. Katheders, microfoons, beamers, plantenbakken, u kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben het voor u in ons assortiment.

Materialen        

Receptie - enthousiast geworden?

Misschien bent u net zo enthousiast over ons aanbod als wij dat zijn. Aarzel dan niet om de telefoon te pakken en ons te bellen met al uw vragen en verzoeken. Your Choice Catering Gouda informeert u graag over alle arrangementen en cateringmogelijkheden. U bent van harte welkom!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.