Facebook    Twitter
Your Choice Catering Gouda Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Meridiaan 114
2801 DA Gouda
tel. 0182 - 744135

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Gouda - Barbecue

Barbecue met een twist

Barbecue met een twist? Jazeker, een hele positieve twist! Bij Your Choice Catering Gouda zit hem die twist in het feit dat wij niet alleen in de zomer de barbecuekriebels krijgen, maar het hele jaar door. Een barbecue past niet alleen bij zonnige temperaturen en lange zomeravonden, maar ook bij herfstige nazomeravonden en zelfs bij winterse festiviteiten tegen een sneeuwachtergrond. Vindt u het niet ook het hele jaar barbecuetijd? Wij in elke geval wel!

Perfecte apparatuur om te barbecueën

Of u nu gaat voor de kolenbarbecue of de comfortabele gasbarbecue, onze apparatuur is zonder meer tiptop in orde en makkelijk in gebruik. De smaak van uw barbecuevlees en - vis is bij allebei de barbecues zonder meer gewaarborgd. Your Choice Catering Gouda heeft de beste toestellen, top personeel en de beste kwaliteit barbecueproducten. En de prijs? U heeft al zo'n heerlijke barbecueparty geregeld voor een bedrag vanaf € 13,50 per persoon.

Barbecueën niet alleen voor 'echte' mannen

De mannelijke barbecuefanaten die denken dat alleen zij de kunst van het grillen beheersen, moeten we helaas teleurstellen. Met onze barbecues en onze producten kan iedereen het! De vlees-, vis en groenteproducten leveren wij dagvers bij u aan. Heerlijk gemarineerd en gekruid. Ook de sausen en salades zijn huisgemaakt en bevatten uitsluitend verse ingrediënten. En heeft u bijzondere verzoeken of speciale wensen? Gewoon vragen! Wij staan altijd open voor al uw wijzigingen en al uw suggesties. Zelfs als u wilt dat iemand van ons bedrijf achter de barbecue plaatsneemt, doen wij dat graag voor u!

Ons brede assortiment aan barbecuepakketten

Wij hebben alvast drie standaard barbecuepakketten voor u samengesteld die haarfijn uitgebalanceerd zijn. Dat betekent echter niet dat wij u geen keuzevrijheid gunnen. Integendeel! Your Choice Catering Gouda staat voor flexibiliteit en creativiteit. De BBQ pakketten zijn dus een soort leidraad waarmee u zelf mag wisselen en wijzigen. Wat wij uiteindelijk bij u bezorgen, heeft u helemaal zelf in de hand. Klik en kijk!

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Andere partymaterialen voor uw BBQ

Ons team bestaat uit bevlogen vakmensen die uw barbecue tot een waar culinair feest maken. Zij zorgen ervoor uw garnalenspiesjes, steaks, zalmmoten en grillworstjes perfect op smaak blijven op de barbecue. Maar wij doen meer. Is uw locatie nog wat kaal? Heeft u nog bescherming tegen de regen nodig? Your Choice Catering Gouda kan u de noodzakelijk materialen leveren zoals partytenten, tuinverlichting, koelkasten en bloembakken. Zo is het totaalplaatje helemaal ons pakkie an. En de vuile vaat? Die doen wij gewoon voor u!

Barbecueën is een groot feest

Bij Your Choice Catering Gouda gelooft in barbecueën als één groot feest. Een BBQ past bij elke gelegenheid en draagt bij aan het vergroten van de feestvreugde. Dat komt doordat een barbecue een sociaal gebeuren is, dat in elk gezelschap voor een ontspannen sfeer zorgt. Heeft u er al zin in gekregen? Laat u dan geheel zonder verplichtingen uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Tot snel!