Facebook    Twitter
Your Choice Catering Gouda Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Meridiaan 114
2801 DA Gouda
tel. 0182 - 744135

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Gouda - Private dinners

Private dinner is ultieme luxe

Een toprestaurant in uw eigen huiskamer, lijkt u dat niet geweldig? Your Choice Catering Gouda maakt dat tegenwoordig mogelijk in de vorm van een private dinner. Met dit concept heeft u de ultieme luxe van een sterrenmaaltijd bereid in uw eigen keuken of op locatie. Heeft u al eens gedacht aan een private dinner met uw geliefden, uw familie, vrienden of uw zakenrelaties? Geef iemand die het verdient eens een private dinner cadeau en u scoort er gegarandeerd punten mee!

Alle tijd om te genieten

Your Choice Catering Gouda heeft slechts één motto: maatwerk op elk gebied. Dus als u bij ons een private dinner reserveert, is dat precies wat u krijgt: maatwerk. U bepaalt wat wij voor u koken en ook hoeveel gangen u wilt. Mocht u zich als een echte durfal over willen geven aan de keuze van de kok dan is dat uiteraard ook mogelijk. U zult er in elk geval geen spijt van krijgen, dat staat vast!
Of u nu een voorkeur heeft voor vlees, vis of vegetarisch, van Jacobsschelpen tot lendebiefstuk of een vegetarisch menu, u zult een ware smaakbelevenis ondergaan. En de wijn? Die passen we, in overleg met onze sommelier, uiteraard geheel aan uw smaak en de keuze van het menu aan.

Menu inpressie        

Professioneel topmenu

Een professioneel team bestaande uit een kok en serverend personeel zal u en uw gasten volledig in de watten leggen. Your Choice Catering Gouda bespreekt persoonlijk en gedetailleerd met u wat uw wensen zijn en wat uw budget is. Onze kok is een vakman die niet alleen goed kan koken maar er ook enthousiast over kan vertellen. Zijn kennis over ingrediënten, kookwijzen en recepten zal hij tijdens het private dinner graag met u delen. Op die manier weer u in elk geval steeds wat er op uw bord ligt!

Oogstrelend

Een culinaire topavond bestaat niet alleen uit eten dat van de beste kwaliteit is, maar ook uit de randvoorwaarden die in orde moeten zijn. Zo zorgen wij voor de styling en de aankleding van de tafel en creëren we de juiste sfeer die u wilt oproepen. En wilt u ergens genieten van uw private dinner waar geen of slechts een kleine keuken aanwezig is? Dan nemen wij de ontbrekende attributen en kooktoestellen mee naar u toe. Bovendien maken wij desgewenst de eetkamer op in de stijl waarin u wilt dineren. Serviesgoed, bestek en glazen zijn vanzelfsprekend bij de prijs inbegrepen. Het mooiste van alles is dat wij na afloop ook de afwas voor u doen!

Wat zijn de kosten van een private dinner?

Eten - en zeker genieten van zo'n geweldig top menu - is iets om samen te doen. Vandaar dat wij een private dinner het liefste verzorgen voor een gezelschap vanaf acht personen. Heeft u minder eters? Dan komt onze kok graag bij u koken voor een bedrag vanaf € 500,00. Zo heeft u alle vrijheid om zelf uw private dinner in te vullen. Het aantal gangen, het aantal gasten, de wijn, de menukeuze, u bent aan zet!

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Het mes snijdt aan twee kanten zoals u ziet. U geniet van een gastronomische avond die u nog lang zal heugen en tegelijkertijd doet u iets goed daarmee. Wat let u nog om ons te bellen? Wij zijn er klaar voor!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.