Facebook    Twitter
Your Choice Catering Gouda Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Meridiaan 114
2801 DA Gouda
tel. 0182 - 744135

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Gouda - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Gouda verzorgt bedrijfsfeesten van allerlei aard, vorm en grootte. Heeft u een jubileum te vieren? Uw jaarlijkse teamuitje? Of viert u het personeelsfeest altijd met kerst? Your Choice Catering Gouda regelt elk detail van begin tot eind, van de hapjes tot en met de materialen en de activiteiten. U laat alles over aan onze expertise en onze inventiviteit en u heeft verder nergens omkijken naar. Uw feest wordt het gesprek van de dag!

Bedrijfsfeesten met extra materialen

Your Choice Catering Gouda heeft al twintig jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten en zakelijke evenementen. Wij regelen niet alleen catering voor honderden mensen, maar ook het gewenste entertainment, de activiteiten van uw keuze en alle partymaterialen die u nodig heeft. Culinair gezien hebben wij een passend concept voor elk gezelschap. Van buffetten en walking dinners tot barbecues en receptiearrangementen, wij leveren topkwaliteit tegen een meer dan redelijke prijs. En dat laatste geldt ook voor de materialen. Afgezien van serviesgoed en bestek, dat bij de cateringprijzen inbegrepen hoort, kunt u bij ons ook terecht voor alle andere materialen. Partytenten van diverse afmetingen, plantenbakken, geluidsinstallaties en meer. Wij bieden deze materialen aan tegen een uiterst lage huurprijs, zodat u niet elders hoeft aan te kloppen voor partymaterialen. Dat is wel zo handig, nietwaar?

Standaard of uniek - altijd bijzonder!

Your Choice Catering Gouda gelooft in persoonlijk contact en noemt unieke cateringconcepten 'standaard'. Ondanks dat wij geroutineerd zijn in het cateringvak, beschouwen wij elke klant als uniek en elke cateringvraag als nieuw. Geen enkel bedrijfsfeest is hetzelfde. Maatwerk en de personal touch zijn ons kenmerk. Wij overleggen met u welke wensen u heeft en passen ons aanbod aan die wensen aan, ook voor wat het budget betreft. U krijgt een offerte op maat en weet vooraf precies war u krijgt voor u geld. Vraag ons rustig naar onze mogelijkheden, ook als u specifieke verzoeken heeft, komen wij daar graag aan tegemoet!

Stormbaan of minigolf?

Your Choice Catering Gouda is uiterst bedreven in het regisseren van uw bedrijfsfeest. Dat betekent dat wij de hapjes, de drank, de materialen én het entertainment regelen. Wilt u uw team bezighouden met een ludieke activiteit? Laat dat maar aan onze creativiteit over! Van stormbaan tot minigolf en van bowling tot oudhollandse spelletjes, wij maken van elk teamuitje een grandioos gezellige dag. En heeft u ook kleine gastjes over de vloer? Kinderanimatie en materialen zoals springkussens en superklimrekken regelen wij in één moeite door. Op uw bedrijfsfeest zal niemand zich vervelen. Zelfs de ijscowagen mag daarbij niet ontbreken!

Bel of mail ons vandaag nog

Aarzel niet om ons met al uw vragen te bellen of te mailen. Ons team neemt alle tijd om u zo goed mogelijk te informeren. Onze offertes en adviezen zijn volledig vrijblijvend en zonder verplichtingen. Bel ons gratis nummer of laat een terugbelbericht achter in onze mailbox. Wij verheugen ons op uw bedrijfsfeest! U ook?