Facebook    Twitter
Your Choice Catering Gouda Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Meridiaan 114
2801 DA Gouda
tel. 0182 - 744135

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Gouda - Bruiloften

Met stip op nummer één staan bij Your Choice Catering Gouda de bruiloften. Van alle feesten en partijen vinden wij dat toch bij uitstek de leukste gebeurtenissen. Een trouwdag is tenslotte uniek in een mensenleven, want trouwen doe je als het goed is, maar een keer. Je krijgt dus geen tweede kans om het goed te doen! Wij zijn ons daar terdege van bewust. Daarom laten wij niets aan het toeval over en organiseren wij jullie huwelijksdag zoals jullie daarover gedroomd hebben. En dan bedoelen we niet die nachtmerrie waarin alles fout gaat! Voor dat laatste hoeven jullie bij ons totaal niet bang te zijn.

Stijlvol, bijzonder en uniek: jullie trouwdag

Your Choice Catering Gouda beschouwt ieder bruidspaar als uniek. Met jullie eigen stijl en jullie eigen voorkeuren bepalen jullie hoe die grote dag er uit moet zien. Een zomers strandfeest, een romantische trouwdag op een kasteeltje, zoveel bruidsparen, zoveel smaken. Onze mensen gaan met jullie om de tafel zitten om alles tot in de details te bespreken. We maken samen een draaiboek, een to-do-list en we zorgen dat jullie precies weten hoe de stand van zaken is tijdens de voorbereidingen. De catering, de styling, de drankjes, de gastenlijst, alles brengen wij in kaart en regelen we precies zoals jullie dat graag zouden willen.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Dat het een bijzondere dag gaat worden, dat staat vast. En dat wij ervoor zorgen dat iedereen dat zo ziet, dat staan wij garant voor. Een droomdag waar jullie nog heel lang op kunnen teren, daar zorgt Your Choice Catering Gouda voor!

Bruidstaarten, lunches, diners

Your Choice Catering Gouda is geen weddingplanner. Maar het scheelt niet veel! Wij maken ons sterk voor elk onderdeel van jullie trouwdag, zodat jullie vanaf het moment van de huwelijksplechtigheid tot en met het vertrek van de laatste gast, verzekerd zijn van een perfecte bruiloft. Met onze gedrevenheid en ons oog voor het bruidspaar zorgen we dat de catering helemaal van topkwaliteit is. Voor ieder arrangement kunnen jullie bij ons aankloppen. Van bruidstaart tot bruidslunch en van uitgebreid diner tot borrelhapje, wij hebben alles in huis om jullie gasten heerlijk in de watten te leggen. Zelfs speciale verzoeken zijn bij ons in goede handen. Maatwerk zit namelijk in ons bedrijf erin gebakken. Met zorg en liefde bereiden wij ieder culinair concept waar jullie je zinnen op gezet hebben. En de andere faciliteiten behoren net zo goed tot onze verantwoordelijkheid. Zeggen jullie 'ja" tegen elkaar? Wij zeggen in elk geval "ja" tegen jullie!

Cadeautje van de zaak

Your Choice Catering Gouda gelooft in de liefde. De liefde die jullie willen bezegelen met een bijzondere dag. Mochten jullie ons deelgenoot willen maken van deze bijzondere dag, dan hebben wij alvast een mooi cadeautje in het vooruitzicht voor jullie. Een cadeautje in de vorm van een heerlijk diner voor jullie en jullie getuigen of jullie ouders. Dat lijkt ons een heel goed begin van een lang en gelukkig leven samen!

Waar willen jullie trouwen?

De bruidsjurk hebben jullie misschien al uitgezocht en de vrijgezellenparty is wellicht al gepland. Maar hebben jullie ook al nagedacht over de locatie van jullie huwelijk? Your Choice Catering Gouda beschikt over een lange lijst aan zeer verschillende trouwplekjes. Op onze site kunnen we echter niet het complete overzicht laten zien, vandaar dat wij jullie willen vragen om contact met ons op te nemen als jullie een bepaalde plaats in gedachten hebben. Ons netwerk is zeer uitgebreid en ons locatie aanbod is erg groot. Van intieme, romantische plekjes tot grote zalen en alles wat daar tussenin zit behoren tot ons bestand. Willen jullie weten of de locatie van jullie dromen nog beschikbaar is op de datum die jullie geprikt hebben? Bel ons en we vertellen het jullie gelijk!

Your Choice Catering Gouda verheugt zich op jullie. Wij staan graag voor jullie klaar met onze adviezen en onze inbreng. Onze prijsopgaven verplichten jullie tot niets. Just say "YES!"

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.